Kolekcija za proleće/leto 2018

Zdravo svima, 

Kolekcija za proleće leto 2018 je na sajtu. Kolekcija nosi naziv “Touch” i prikazana je na Serbia Fashion Week-u, u ambasadi Italije u Beogradu i u Sloveniji na Ljubljana Fashion Week-u (dodato je nekoliko novih modela). Još jedna lepa vest je da sam za ovu reviju nagrađena upravo u Ambasadi Italije kao “Most promising young designer”. 

More // Više

PRiK pink kaput

Pink kaput i lale

Zdravo,

Proleće nam je kalendarski stiglo. Dok posmatram vremensku prognozu u svojoj zemlji, ne mogu da se otmem utisku da sam u Švedskoj u martu doživela plus od čak 11 stepeni, nakon nedelja i nedelja dubokog minusa. 

More // Više

PRiK mint rolka

Mint rolka – sastanak u nedelju, neka boja drži raspoloženje

Kada zakažete sastanak u nedelju , onda neka bar boja drži raspoloženje! Sastanak nije dugo trajao, nekih 40 minuta. Nakon toga smo svi free. U stvari, to samo tako deluje, ono što sledi je: slikanje, pisanje posta (nedeljom vam ja odgovaram, mada i radnim danima uskočim, posebno u kasne sate :)), i nakon svega toga mogu na ručak (na ručku nosim vanila boju rolke jer sam odlučila da je kombinujem na haljinicu u crnoj boji i kaiš u struku).

More // Više

PRiK navy blue coat

Mali plavi šešir i kaput

Razmišljam, ovo bi mogao biti naziv neke bajke. Gotovo da jeste tako. Dok napolju vlada duboki minus, već sam pogrešila slovo od pomisli na minus, mi u toplom stanu slikamo novi model kaputa. Teget boja, zanimljiv model… i jedan plavi šeširić.

More // Više

Dan zaljubljenih

Zdravo svima, 

Dan zaljubljenih je, ili što bi moj brat Boban rekao Sv TriVun :). Mi smo Sv TriVuna (Dan zaljubljenih) još sinoć počeli da slavimo. Jutro je počelo tako što sam tatu probudila u 7:58 i na njegovo “Halooo”, uzvratila sa “Tata, srećan Dan zaljubljenih!” Sada je 13:16 mislim da se još uvek smeje.

More // Više