Valensija (I deo)

29. Januar, 2019.

Ovaj post je posvećen svima vama koji volite putovanja, i vama koji na putovanjima volite da otkrijete i saznate nešto novo. Nisam planirala da pišem, ali danas je naš šesti dan u Valensiji, a vi ne prestajete da pišete u direkt u potrazi za više informacija. Ukratko, Valensija je prelepa. 😉 Krećemo!

More // Više

Serbia Fashion Week PRiK kolekcija proleće/leto 2019

Zdravo! Kao što sam spomenula u prethodnom postu izrada zimske kolekcije je tekla uporedo sa izradom ove proleće/leto kolekcije. Prikazati dve različite kolekcije na dve različite lokacije za mesec dana je puno rada. Međutim, uz dobru organizaciju i odličan tim, sve je izvodljivo (ovo zvuči kao da govorim o odmoru, sada mi je jasno zašto mi kažu da imam višak energije :)). Ne, ozbiljno kada radite ono što volite, “refresh”-ujete se jako brzo. 

More // Više

Ljubljana Fashion Week

Ljubljana Fashion Week i kolekcija za zimu prikazana tamo, napokon, i kao post. Drugo učešće u Ljubljani na njihovom Fashion Week-u u 2018 godini. Profesionalnost u svakom pogledu je nešto što ih u mojim očima visoko kotira.

Zimska kolekcija je pobrala sve pohvale. Pohvaliću se ukratko, ali kroz slike i video sa RTV Slovenia. I ovoga puta kolekcija je nakon revije otišla u ruke Gogi, tj. Pentlja Concept Store-u. Vratila sam se u Beograd nakon pet divnih dana tamo provedenih, bez kolekcije, a vi ste želele da je vidite. Tako da smo odmah počeli sa izradom revijskih modela, uporedo sa izradom kolekcije za proleće-leto 2019 za Serbia Fashion Week. Naredni post će biti posvećen tom Fashion Week-u.

More // Više

Kolekcija za proleće/leto 2018

Zdravo svima, 

Kolekcija za proleće leto 2018 je na sajtu. Kolekcija nosi naziv “Touch” i prikazana je na Serbia Fashion Week-u, u ambasadi Italije u Beogradu i u Sloveniji na Ljubljana Fashion Week-u (dodato je nekoliko novih modela). Još jedna lepa vest je da sam za ovu reviju nagrađena upravo u Ambasadi Italije kao “Most promising young designer”. 

More // Više

PRiK pink kaput

Pink kaput i lale

Zdravo,

Proleće nam je kalendarski stiglo. Dok posmatram vremensku prognozu u svojoj zemlji, ne mogu da se otmem utisku da sam u Švedskoj u martu doživela plus od čak 11 stepeni, nakon nedelja i nedelja dubokog minusa. 

More // Više