Crna haljina sa vezom

Zdravo! Nastavljamo sa haljinama za plažu koje se mogu nositi i u gradu. Ovoga puta smo u društvu crne haljine od muslina koja po sebi ima vez. I ova haljina je iz kolekcije: “A sense of freedom” , PRiK, July 2017. Fotografisanje je bilo u Mataruškoj banji. 

Mataruška banja je jedno od mesta za koja me vezuju divna sećanja, iz detinjstva. Banja koja je u to vreme bila izuzetno posećena, atraktivna turistička destinacija. Sada je situacija dosta drugačija, turista gotovo da nema. Ona i dalje pleni svojim parkom, u kome ćete znam uživati, a tu je i reka Ibar. Brojne vile, nažalost sada prazne, će doprineti da osetite duh prošlog vremena. Par kafica i picerija u samoj banji će biti dovoljno da se zadržite neki sat više. Nalazi se na svega par km od grada Kraljeva, a u blizini je i Manastir Žiča. Za sve koji nisu imali prilike da posete ovaj kraj, eto preporuke.

p.s. Slikamo Jovanu, jednu od mojih saradnika. Meni veoma dragu devojku, studentkinju psihologije. Haljina je baš crna, na slikama se možda i ne vidi dobro. Izuzetno je elegantna, i prefinjena. Podusknja je odvojena od modela kao i kod zelene haljine. Očekuje vas još jedna, ona je bela. Za sve nestrpljive, prvac naš instagram, ili FB.

Uživajte!

 

 

PRiK crna haljina - July 2017 - A sense of freedom

PRiK crna haljina - July 2017 - A sense of freedom

PRiK crna haljina - July 2017 - A sense of freedom

PRiK crna haljina - July 2017 - A sense of freedom

PRiK crna haljina - July 2017 - A sense of freedom

 

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Petrolej haljina “pobegla” u plavo :)

Vratila sam se sa kraćeg odmora. Odluka da se nekih sedam/osam dana provede u Korintskom zalivu, pokazala se i ovoga puta ispravnom. Odmor je prijao, a o njemu nešto više u narednim postovima. Sada nazad na obaveze. Za današnje obraćanje je “kriva” petrolej haljina, koja je u slikanju pobegla u plavo. Radimo ih u više boja, tako da za sva dodatna pitanja smo tu. 

More // Više

PRIK LFW AW17, White blouse, black short trousers and fur scarf. Model: Teodora Komatović - Designer: Dušica Županjac

PRiK at London Fashion Week | PRiK na London Fashion Week-u

London Fashion Week is over. PRiK’s participation, the publication of one of our looks from the show in British Vogue, numerous video clips and articles in international media all mark PRiK’s road to new business achievements. After our participation at LFW, we started cooperating with MADZone concept store in Milan, so from now on our pieces are available also on the Italian market.

More // Više