Ljubljana Fashion Week

Ljubljana Fashion Week i kolekcija za zimu prikazana tamo, napokon, i kao post. Drugo učešće u Ljubljani na njihovom Fashion Week-u u 2018 godini. Profesionalnost u svakom pogledu je nešto što ih u mojim očima visoko kotira.

Zimska kolekcija je pobrala sve pohvale. Pohvaliću se ukratko, ali kroz slike i video sa RTV Slovenia. I ovoga puta kolekcija je nakon revije otišla u ruke Gogi, tj. Pentlja Concept Store-u. Vratila sam se u Beograd nakon pet divnih dana tamo provedenih, bez kolekcije, a vi ste želele da je vidite. Tako da smo odmah počeli sa izradom revijskih modela, uporedo sa izradom kolekcije za proleće-leto 2019 za Serbia Fashion Week. Naredni post će biti posvećen tom Fashion Week-u.

More // Više

Kolekcija za proleće/leto 2018

Zdravo svima, 

Kolekcija za proleće leto 2018 je na sajtu. Kolekcija nosi naziv “Touch” i prikazana je na Serbia Fashion Week-u, u ambasadi Italije u Beogradu i u Sloveniji na Ljubljana Fashion Week-u (dodato je nekoliko novih modela). Još jedna lepa vest je da sam za ovu reviju nagrađena upravo u Ambasadi Italije kao “Most promising young designer”. 

More // Više

PRiK pink kaput

Pink kaput i lale

Zdravo,

Proleće nam je kalendarski stiglo. Dok posmatram vremensku prognozu u svojoj zemlji, ne mogu da se otmem utisku da sam u Švedskoj u martu doživela plus od čak 11 stepeni, nakon nedelja i nedelja dubokog minusa. 

More // Više

PRiK mint rolka

Mint rolka – sastanak u nedelju, neka boja drži raspoloženje

Kada zakažete sastanak u nedelju , onda neka bar boja drži raspoloženje! Sastanak nije dugo trajao, nekih 40 minuta. Nakon toga smo svi free. U stvari, to samo tako deluje, ono što sledi je: slikanje, pisanje posta (nedeljom vam ja odgovaram, mada i radnim danima uskočim, posebno u kasne sate :)), i nakon svega toga mogu na ručak (na ručku nosim vanila boju rolke jer sam odlučila da je kombinujem na haljinicu u crnoj boji i kaiš u struku).

More // Više

PRiK navy blue coat

Mali plavi šešir i kaput

Razmišljam, ovo bi mogao biti naziv neke bajke. Gotovo da jeste tako. Dok napolju vlada duboki minus, već sam pogrešila slovo od pomisli na minus, mi u toplom stanu slikamo novi model kaputa. Teget boja, zanimljiv model… i jedan plavi šeširić.

More // Više