Objavljeno dana Ostavite komentar

Business look

Kad me nema – nema me, kad se provrednim ne stajem ? . Ovih dana pokušavam bolje da se organizujem, jer su se obaveze nagomilale. Kako smo na više lokacija, tako rasporeda ovih dana MORAM da se pridržavam. Reklo bi se da dobro radim pod pritiskom. Današnji post je posvećen poslovnom izgledu. Svi vi sa kojima se godinama družim, što privatno, to i putem društvenih mreža, mislim da ste navikli da modele koje nosim, koje stvaram, odlikuje jednostavnost linija, praktičnost, udobnost i jednobojnost. (Jesam li izmislila ovu poslednju reč, pitam se? ) ? U nastavku nešto upravo takvo. 

Današnje obaveze pored rada oko PRiK-a, su bile i poslovni ručak, jedan panel, i kafa sa prijateljima. Nekako kada god imam više obaveza tokom dana, više pojavljivanja, gledam da to što ću nositi može da bude za sve te prilike, obuća mora biti udobna. Smatram da u takvim situacijama ne treba previše experimentisati, jer morate biti fokusirani na posao. Stoga odelo treba da bude prijatno, u smislu da je vama prijatno u tome što nosite, i prijatno “posmatračima”. Da nema dekoltea koji se povlači, garderobe koja puca na vama, ili sličnih stvari koje bi vašu pažnju odvlačile ili pažnju drugih – khm, setih se…nedavno videh neki sajt na kome je čipkasta haljina do pola butina, dekoltirana, opisana kao: “Slatka poslovna haljina”… Kojim li se poslom bavi ta osoba, da mi je znati?

Kako god, danas nosim nov model PRiK pantalona. Jedva čekam ostale boje. Verujem da će biti model koji se mora imati. Lagane, udobne i prelake za kombinovanje. Od toga da se mogu nositi u poslovnoj varijanti, do toga da se mogu nositi i u slobodno vreme.  Gore sam imala crnu ginatricot bodi majicu (dug rukav), jaknica/sako HM (kupila sam je pred doček 2014, samo sam je jednom nosila. Imala sam utisak, prilikom kupovine, da će to biti komad od koga se neću odvajati, i nedavno, kada sam bila kući sam je iščeprkala…da definitivno ću je nositi). Baletanke/cipele su HM. Retko kupujem obuću HM, jer ih smatram nedovoljno kvalitetnim po pitanju obuće, i neudobnim, ali ovim cipelicama nisam mogla da odolim, uz to su i preudobne. Kvalitet, hmmm… pa videćemo – danas im je bila prva šetnja…

Do narednog posta,

Dušica

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor