Objavljeno dana Ostavite komentar

Ceger torbe

Da li ste znali da smo prve PRiK ceger torbe od recikliranog materijala proizveli davne 2012 godine? Cegeri od recikliranog materijala su nam bili dokaz da moda i ekološke navike mogu ići ruku pod ruku. Naši cegeri su proizvedeni od recikliranog PET materijala. Mogu podneti teret do 15kg i biorazradivi su. Da li znate da su i PRiK dostavne kese takođe 100% biorazgradive?

Eko-friendly ceger torbe

Eko-friendly ceger torbe smatramo pravim draguljima modernog doba! Njihova posebnost leži u tome što su dizajnirane sa snažnom posvećenošću očuvanju naše planete. Mogućnost dugoročne upotrebe jedne iste torbe proizvedene od recikliranog materijala sve do njenog habanja, a potom i njena brza biorazgradnja doprinose smanjenju zagađenja i očuvanju prirodnih resursa. Uz svaku upotrebu ovih torbi, vi doprinosite globalnoj misiji smanjenja otpada i zaštite prirode. Eko torbe su mali, ali zbog njihove učestale upotrebe, značajan doprinos očuvanju naše planete.

Ceger torbe – kao poklon ili za vas

Bilo da eko ceger birate kao poklon nekome ili lično za vas, noseći je ne samo da izražavate brigu za životnu sredinu, već postajete i inspiracija drugima oko sebe. Bez obzira da li idete u nabavku, putujete, ili šetate gradom, eko-friendly cegeri će vam biti verni pratilac.

Neka vaša moda bude ekološki osvešćena i neka vaša svest očuva lepotu naše planete za buduće generacije. Eko-friendly ceger torbe su pravi izbor za vašu savremenu i odgovornu stilsku priču!

Noj, žaba i/ili nilski konj – šašav izbor, ali verni drugari na vašem putu!

Budite inspiracija ljudima u vašoj okolini,

Dušica

Ostavite odgovor