Objavljeno dana Ostavite komentar

Crna haljina sa vezom

PRiK haljina 4299

Zdravo! Nastavljamo sa haljinama za plažu koje se mogu nositi i u gradu. Ovoga puta smo u društvu crne haljine od muslina koja po sebi ima vez. I ova haljina je iz kolekcije: “A sense of freedom” , PRiK, July 2017. Fotografisanje je bilo u Mataruškoj banji. 

Mataruška banja je jedno od mesta za koja me vezuju divna sećanja, iz detinjstva. Banja koja je u to vreme bila izuzetno posećena, atraktivna turistička destinacija. Sada je situacija dosta drugačija, turista gotovo da nema. Ona i dalje pleni svojim parkom, u kome ćete znam uživati, a tu je i reka Ibar. Brojne vile, nažalost sada prazne, će doprineti da osetite duh prošlog vremena. Par kafica i picerija u samoj banji će biti dovoljno da se zadržite neki sat više. Nalazi se na svega par km od grada Kraljeva, a u blizini je i Manastir Žiča. Za sve koji nisu imali prilike da posete ovaj kraj, eto preporuke.

p.s. Slikamo Jovanu, jednu od mojih saradnika. Meni veoma dragu devojku, studentkinju psihologije. Haljina je baš crna, na slikama se možda i ne vidi dobro. Izuzetno je elegantna, i prefinjena. Podusknja je odvojena od modela kao i kod zelene haljine. Očekuje vas još jedna, ona je bela. Za sve nestrpljive, prvac naš instagram, ili FB.

Uživajte!

PRiK haljina 4299

PRiK haljina 4299

PRiK haljina 4299

PRiK haljina 4299

PRiK haljina 4299

 

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor