Home » Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih

Zdravo svima, 

Dan zaljubljenih je, ili što bi moj brat Boban rekao Sv TriVun :). Mi smo Sv TriVuna (Dan zaljubljenih) još sinoć počeli da slavimo. Jutro je počelo tako što sam tatu probudila u 7:58 i na njegovo “Halooo”, uzvratila sa “Tata, srećan Dan zaljubljenih!” Sada je 13:16 mislim da se još uvek smeje.

Kod nas dan uobičajeno teče. Odgovaramo na vaša pitanja, ćaskamo sa vama, proizvodimo za vas. H je prelakirao neki novi radni sto iz IKEA u kancelariji. Mislim da smo kao drogirani. Mada nas on ubeđuje da nije štetno (iako prozor redovno otvara). Kaže, citiram: “Nije štetno, ali ne sme da se jede.” 🙂

Sinoć sam objavila maslinastu haljinu/tuniku ili duks, ko kako naziva, sa dve slike. A potom se javila Suzan, jedna od u početku mušterija, ali nakon nekoliko godina smeha i kuckanja na viberu, izuzetno draga ženska. Ovo sada ima smisla – spomenuti Suzan, nismo zaljubljene jedna u drugu, već u navedene dukseve. Sve je počelo revijskim modelom u narandžastoj boji prikazanom 2015 godine, u Novembru, na Serbia Fashion Week-u. Potom smo proizveli i dužu verziju istog modela.

Čudno mi je da opisujem model, da ga hvalim, ali Suzan ima crni, beli, maslinasti i narandžasti i danas je poručila crni. Da, ima ga, ali nema dugi :). Sve je savršeno jasno sada ;). Na njenom instagram profilu  ćete pronaći sve boje, ali i nešto što ona savršeno radi.

 

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

2 comments

  1. Arso says:

    Da ne bih “brljavio” moram da pohvalim “vlasnicu” ovih kreacija , volio bih da ima nesto u ponudi i za musku polovinu ,to govorim kao sugestiju .Inace sam vjerni Insta pratilac i radujem se svakom njenom uspjehu ,kojih je u poslednjih godinu bilo prilicno 🙂 srecno u daljem radu 🍷

    • PRiK says:

      Dragi moj Arso, hvala puno na divnim rečima! Hvala beskrajno na podršci i praćenju sve ove godine. A što se sugestije tiče, videćemo 🙂 😉
      Vlasnica, lično <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *