Objavljeno dana Ostavite komentar

Designers Christmas Trees

I dok iščekujemo slike sa Serbia Fashion Weeka, i slike i film od našem tima fotografa. Pišem o dešavanju koje je meni izuzetno drago. Naime, pre dva meseca dobila sam poziv od Serbia Fashion Week-a da se pridružim humanitarnoj akciji Designers Christmas Trees, gde će novac od prodaje našeg Christmas Tree ići u humanitarne shvrhe deci bez roditeljskog staranja. Akcija koju SFW sprovodi sa HELLO! magazinom mi se izuzetno dopala. 

Designers Christams Trees je projekat koji se već godinama u Parizu sprovodi, drago mi je da je napokon i kod nas zaživeo. Ideja je da mi, dizajneri, predstavimo jelku na naš način. Kako mi je jelka bitna i kako jedva čekam početak decembra da bih svoju okitila, želja mi je bila da kroz materijale, i boje predstavim simbolički jelku. Stoga koristim zelenu boju (asocira na boju jelke), belu (koja asocira na sneg) i crvenu koja simbolizuje ljubav – u smislu da praznike volim da dočekujem u krugu porodice (iz koje svi mi najviše ljubavi dobijamo), da mi Nova godina i Božić imaju posebnu čar ukoliko ima snega…

Posetite nas u TC Mercator , Novi Beograd. od 1. 12. do 15.1. Za sve vas koji ste u prilici da nas posetite danas, vidimo se od 18h ?

Kako je tekao proces izrade video.

Dušica PRiK

www.prik.rs
www.prik.rs/blog
www.instagram.com/dusicaprik
Vaš PRiK  ❤️

Ostavite odgovor