Objavljeno dana Ostavite komentar

Inspiracija

Možemo se naterati da završimo neki posao, možemo se naterati da sednemo da učimo, ali da budemo kreativni ne možemo. To dolazi samo…Zato ovih dana, tako sam to ja objasnila H …meni treba mir, dobar šoping, inspiracija, dobro putovanje neka vrsta odmora – nadahnuća!

Prvi na spisku je bio odlazak kući. Viđanje sa ljudima koji će me opustiti, nasmejati…potom poseta omiljenim restoranima (u Restoranu Chameleon devojka koja inače pravi poslastice, napravila je novu tortu, u susret inspiraciji pojedoh parče  (slika) – bila je to – uh, odlična torta). Potom je na red došao shopping, ali inspiracija nije. Tvrdim i dalje da sam na dobrom putu.

Kreativnost se budi…Moja drugarica Ljilja se vratila sa odmora. Fantastičnu tuniku je kupila, sa dva šlica sa strane…kada sam videla dužinu tunike prošlo mi je samo …smanji šliceve i nosi je kao haljinu, biće to odlična haljina…

H je birao sako, dopao mi se bež laneni, ali imao je maramicu u džepu ušivenu, to sam planirala da odsečem ? Na svu sreću imali su sličan model bez maramice…a tako sam se spremala za akciju ?

I tako na dobrom putu da “dođem” do par modela koje bih volela da nosim, od sve muke sinoć sanjam čitavu kolekciju…H kaže da sam bila oduševljena, ustajala, šetala, ko zna možda sam tripovala da sam i na reviji, ah ? nisam valjda…uglavnom ničga se ne sećam.

U potrazi za inspiracijom, dolazimo do toga da znam šta bih volela: elemente retro, nežno, damski, romantično, a izazovno i po mogućstvu poslovno…

Dušica PRiK

Na slikama nosim crnu plisiranu suknju. Crni PRiK top – uzela sam sebi tri crna topa ? da se nađe, omiljeni su mi komad… Sovu je H dodao kao detalj, zahvalna sam mu na tome (toliko se razume u modu da me plaši ? ).

p.s. Narednog petka idemo na odmor (onaj odmor “nadahnuća”), nadam se da ću po povratku kolekciju imati spremnu! Do tada puno čitanja, maštanja i istraživanja je predamnom :-*
prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor