Objavljeno dana Ostavite komentar

Ljubljana Fashion Week AW18 – PRiK

PRiK at Ljubljana Fashion Week SS18 - yellow coat

Ljubljana Fashion Week i kolekcija za zimu prikazana tamo, napokon, i kao post. Drugo učešće u Ljubljani na njihovom Fashion Week-u u 2018 godini. Profesionalnost u svakom pogledu je nešto što ih u mojim očima visoko kotira.

Zimska kolekcija je pobrala sve pohvale. Pohvaliću se ukratko, ali kroz slike i video sa RTV Slovenia. I ovoga puta kolekcija je nakon revije otišla u ruke Gogi, tj. Pentlja Concept Store-u. Vratila sam se u Beograd nakon pet divnih dana tamo provedenih, bez kolekcije, a vi ste želele da je vidite. Tako da smo odmah počeli sa izradom revijskih modela, uporedo sa izradom kolekcije za proleće-leto 2019 za Serbia Fashion Week. Naredni post će biti posvećen tom Fashion Week-u.

Kolekcija koju bih i sama nosila

Par reči o kolekciji sa Ljubljana Fashion Week-a. Nosiva je u potpunosti. Materijali su prijatni za kožu. Ko nas nosi zna to ;). Ko još uvek nema PRiK, ako ima takvih, stvarno 2019 je i red bi bio ? :). Čitava kolekcija je nešto što bih i sama nosila, izuzetno je uklopiva kako u pogledu drugih komada garderobe, tako i u pogledu obuće. Postoji par modela koje posebno volim. Kaputi, haljina crna sa patnom preko džepa, haljine sa isturenim džepom, rolka. Pa dobro, duks-bluza naravno… Da zaključimo volim sve. Svaki model se proizvodi u svim veličinama, znate da radimo i po meri, ukoliko ima potrebe. A da napomenem svaki model može biti i u više boja proizveden.

Stalno bih radila

Primećujem kako godine prolaze. PRiK kao brend sve više raste, ja sve manje pišem (to mi nedostaje, i ponekada pomislim da ne umem svoje emocije da pretočim u reči). Nekako kao da nemam vremena da se divim svemu dovoljno. Na ovo mi skreću pažnju jer stalno negde žurim i stalno bih radila. Ovih par dana odmora ne znam kako sam preživela. (Kada sam završila tekst moj bratanac Đorđe me pita da mu pročitam i na ovom delu kaže – pa tetka ti stvarno nemaš vremena, koliko sam te ja vikenda čekao da se igramo, ali srećan sam da si mi sad došla).

Uglavnom, pročitala sam knjigu „Čovek po imenu Uve“. Preporuka ukoliko niste. Smislila venčanicu za jednu Milicu. Razmišljala i ponešto skockala za maturske haljine. Obilazila Stokholm, družila se sa vama i tamo, družila se sa prijateljima… I svašta nešto još. Odgovarala na vaša pitanja, organizovala dane u radionici. Iz radionice su me podsećale da bi bilo dobro da odmaram. Da, odmorila sam.

U radionici za Božić?

Neradni dan nam je i danas. Kako sam nestrpljiva, po povratku sam odmah uletela u radionicu. Premišljala sam se da vam usninim prostor, ali pomislih da ćete misliti da sam „ciknula“ skroz kada sam u to vreme u radionici, i to na Božić. Čekala me je haljina sa isturenim džepom. Vi ste vaše dobile, pa napokon i ja da imam svoju. Podsećate me redovno da sam blog zapostavila u potpunosti. Ali svi vi koji pratite sajt i Instagram vidite da sam tamo aktivna. Facebook je takođe nešto zapostavljen, ali trudiću se da u ovoj godini i to promenim.

Đoletov zaključak: Tetka! Ti, Imperator i Muđa ste na istom mestu, samo si ti jača, mislim ozbiljnija si i ti praviš mnogo dobre haljine. ? Pozz za Muđu (Janinog dečka) i Imperatora FX (sada će da me uputi i u njegov rad).

Pst! Đole mi je rekao da je pratio Muđu, ali da se Muđa puno grdi i da ga sada manje gleda iz tog razloga. Muđo, kad te tetka moli, nemoj da se grdiš!

Uživajte!

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Model nosi PRiK roza pončo backstage na Ljubljana Fashion Week-u 2018

Modeli nosi PRiK komadi backstage na Ljubljana Fashion Week-u 2018

Dušica Županjac na LJFW AW18

Dušica Županjac i Goga iz Pentlja Concept Store u back stage-u na LJFW AW18

Dušica Županjac i Goga iz Pentlja Concept Store na LJFW AW18

PRiK Dušica Županjac, ELLE Slovenija 2018

PRiK na Ljubljana Fashion Week-u, AW18

PRiK Crna haljina sa žutom trakom, AW18, LJFW

PRiK Crna haljina sa ljubičastom trakom, AW18, LJFW

PRiK Crna haljina, AW18, LJFW

PRiK Crna haljina, AW18, LJFW

Dušica Županjac na LJFW AW18

Ostavite odgovor