Objavljeno dana Ostavite komentar

Ljubljana Fashion Week – PRiK kolekcija 2023/24

PRiK LJFW 2023

Zdravo svima!

Pozivi za učešće na Fashion Week-u u Londonu i New York-u su već duže vreme otvoreni. U Londonu smo na Fashion Week-u poslednji put bili 2017. – razmišljam o ponovnom učešću, hoće li to biti ove ili neke naredne godine – videćemo! 

Sada, fokus stavljam na jednu posebnu priču –  jedan meni posebno drag FW, FW kome se uvek posebno radujem – Fashion Week u Ljubljani. Kao što je newsletter najavio počinjem sa objavama vezanim za PRiK učešće na LJFW-u i svim onim što je usledilo nakon LJFW-a. Šta se to dešavalo za sve vas koji možda niste ispratili na storijima PRiK instagram profila, ali i po koja informacija više – biće objavljeno u postovima na PRiK blogu.

Ukratko kroz par postova moći će da se zaviri u backstage, na reviju, showroom nakon revije, gde smo to odskitali na par dana između dve revije, učešće na događaju Roza oktobar u Mariboru, showroom nakon toga, ostvarenu saradnju sa butikom u Mariboru, otvaranje LJFW Shopa u Ljubljani, privatni događaj u Ljubljani, intervjui, itd…
Nadam se da je odusutvo sa newletterom sada bar malo opravdano i da mi ne zamerate da ovi postovi tek sada stižu.

U ovom uvodnom delu želim da vam se zahvalim, iako to obično priliči da bude na kraju. Za 11 godina postojanja PRiK brenda ovo je bilo najintenzivnije „putovanje“ smešteno u „kratkom“ periodu – puno rada u kome sam jako uživala! Stoga – hvala na podršci, priči i ljubavi koju širite oko PRiK brenda. 

Ljubljana Fashion Week – PRiK kolekcija 2023/24

Oktobar je mesec rezervisan za reviju na Ljubljana Fashion Week-u. Poslednje veče Ljubljana Fashion Week-a, 05. Oktobar, u 19.40, Center Rog, predstavljamo kolekciju Twilight.

Ljubljana je grad u kome se od prvog pojavljivanja na njihovom Fashion Week-u 2017 godine osećam kao kod kuće. Nov prostor, zaista prostran, je tu. Centar Rog je kulturni centar, smešten uz reku Ljubljanicu. Savršena lokacija za sve kulturne događaje.

Twilight – Sumrak

Primetili ste da su PRiK revijski modeli često mahom u crnoj boji sa po nekim detaljima u drugoj boji. Detalji koji se u ovoj kolekciji provlače su u narandžastoj i ljubičastoj boji.

Twilight, ili sumrak na našem jeziku, pruža jako zanimljivu paletu boja. Ko ne voli da gleda zalazak sunca? A posle njega sledi niz boja u zanimljivim nijansama, sve dok ne preovlada mrak. Ova kolekcija je počast tim izuzetno finim bojama na samoj granici tmine noći.

Modeli su nosivi, urbani, kao i uvek moguća je izrada po meri i naravno i u boji u kojoj želite.

Prvi favoriti iz kolekcije su se izdvojili već tokom revije, toliko objava sa piste je bilo na instagram storiju – hvala vam na svim objavama! Za sve vas koji niste imali prilike da to ispratite u highlight-u na instagramu možete videti snimke sa revije. 

Naredni dan, 06. Oktobar, rezervisan je za showroom na LJFW-u.

Savrešen dan. Druženje sa klijentkinjama koje su godinama uz PRiK, puno poseta novih klijentkinja, odlične povratne reakcije na kolekciju – brojne prodaje! – moram reći da sam komentare novih klijentkinja nakon upoznavanja dobijala čiteve noći i narednih dana (kada su pregledale sve iz ponude na sajtu…)

Usledili su brojni pozivi za saradnju…

Čini mi se da ih je bilo u tolikom broju da sam danima imala zakazane online sastanke. Sklapala sam kockice, vagala, neke od ponuda sam prihvatila – o tome više u narednom postu.

PRiK LJFW show

PRiK LJFW show

PRiK show

PRiK show

PRiK show

LJFW Rog sala

Ljubljana Fashion week sala

Backstage fitting

PRiK backstage

PRiK backstage

PRiK backstage

PRiK backstage

PRiK LJFW backstage

Dizajner i fotograf backstage
Dizajner PRiK-a Dušica Županjac i fotograf Zupanov u backstage-u.
PRiK showroom, Ljubljana Fashion Week
PRiK Showroom na Ljubljana Fashion Week-u. Proba klijentkinja.

Twilight sa terase

Hvala.

Dušica Županjac 

PRiK 

 

 

 

Ostavite odgovor