Objavljeno dana Ostavite komentar

Mali plavi šešir i kaput

PRiK teget kaput

Razmišljam, ovo bi mogao biti naziv neke bajke. Gotovo da jeste tako. Dok napolju vlada duboki minus, već sam pogrešila slovo od pomisli na minus, mi u toplom stanu slikamo novi model kaputa. Teget boja, zanimljiv model… i jedan plavi šeširić.

Ovih dana se ne dešava ništa spektakularno, sem da puno radim. Minus je, a nisam baš ljubitelj hladnoće i radije biram da ne šištim vani, koliko god je to izvodljivo. Ukoliko stignem da pročitam par stranica knjige ili da odgledam film na kraju dana uz kokice, koje H pravi, smatram to lepo provedenim danom. Možda je na mene imala uticaj prethodna knjiga Jonas Karlson “Račun”. Sto osamdeset stranica, ajde ajde koga to čujem “al si se pretrgla”, a ako me pitate moglo je to i kraće. Sad čujem “gde ćeš kraće”… a moglo je, verujte mi. Ko pročita shvatiće. Da ne polemišem o tome. Knjiga je zanimljiva. Budi osećaj zahvalnosti prema životu koji kao jedinka imamo. Uči nas da život posmatramo na drugačiji način. Uči nas da doživljaje drugačije vrednujemo. Da li bismo isto uživali kada bismo znali da se sve plaća? Pročitajte, ukoliko tragate za intenzivnijim doživljajem…

Na slikama teget kaput sa džepovima. Kroj u A. Falta na leđima i na donjem delu rukava je falta. To je ono što ga čini ovako posebnim.

Sutra će biti -18. Kad su ovi naši pogodili bilo šta. Meni lično, više odgovara prognoza yr.no 

Uživajte!

PRiK teget kaput

PRiK teget kaput

PRiK teget kaput

PRiK teget kaput

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor