Objavljeno dana Ostavite komentar

Mint rolka – sastanak u nedelju, neka boja drži raspoloženje

PRiK mint rolka

Kada zakažete sastanak u nedelju , onda neka bar boja drži raspoloženje! Sastanak nije dugo trajao, nekih 40 minuta. Nakon toga smo svi free. U stvari, to samo tako deluje, ono što sledi je: slikanje, pisanje posta (nedeljom vam ja odgovaram, mada i radnim danima uskočim, posebno u kasne sate :)), i nakon svega toga mogu na ručak (na ručku nosim vanila boju rolke jer sam odlučila da je kombinujem na haljinicu u crnoj boji i kaiš u struku).

Mint boju obožavam. Ona je nežna, vedra, sveža. Ali, rolka u crnoj boji je definitivno najpopularnija. Mahom nakon dostave, stiže poruka: “šta još imate od boja? Ja bih još jednu!”. Strogo sam sama sebi obećala da sem crne, bordo, mint i vanila boje, neću nijednu više proizvesti za sebe.

Pre par dana dok gledam u katalog boja vidim maslinastu, kažem sebi: još maslinastu, prelepa je i sneg belu i nijednu više…

p.s. Nastao je i novi model rolke u dve boje. Čeka slikanje. Ovaj post je bio podešen na objavu, ali sam nekako ukucala mart ? tako da ispraviću sada grešku. Na slikama mint, maslinasta, i sneg bela.

Slike:

PRiK mint rolka

PRiK crna haljnina i zelena rolka

PRiK zelena rolka i crna haljina

PRiK bela rolka

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor