Objavljeno dana Ostavite komentar

Paklena vrućina

Šta mi bi? Poslovni ručak zakazah po najvećoj vrućini, nije baš prijatno. Dobra stvar kod leta je da muškarci za slučaj da žele laganije da se obuku, isključe iz oblačenja kravatu i sako, a tu već imaju opušteniji “look” što znači ja mogu doći baš ovakva “letnja” ?

Deset minuta šetnje. Prestrašno. Prostor u kome sedimo na svu sreću je klimatizovan. Ispred restorana je bašta, slatko izgleda. Stolice mi se bas dopadaju, šteta da ima samo jedan ventilator i da se nikakav učinak ne oseća, mogli bismo tu sastančiti. Nakon sastanka ću zastati da se fino iškljocam kao sav “normalan” svet.  Kažem sebi fokusiraj se!

Kako bi bilo dobro da umesto fokusiraj se, kažem Dušice, pravac u more ( ?ako pročitate devojka udarila u zid restorana glavom, znaćete ko je ? ).

Nosim: PRiK maxi suknju i laganu tuniku, biće ih u PRiK-u, ali drugačijih boja. Dinsko espadrile. HM tašnica.

Zanimljivosti:

Javni prevoznik u Stokholmu pre par godina je zabranio muškarcima da nose sorc na poslu. Oni su se pobunili uz obrazloženje da žene nose suknje i da oni mogu nositi kratko. Međutim odgovor je bio suknja može sorc ne može, stoga je nekolicina muškaraca počela da nosi suknje :).

Kažu da je sedam sekundi dovoljno da se stekne utisak na osnovi izgleda (uključujući i odelo) o osobi koju upoznajete. Stoga nedajte da vas preterana vrućina ovih dana odvede u pogrešnom smeru. Birajte lagane i prijatne materijale i ne budite “gole”.

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor