Objavljeno dana Ostavite komentar

PRiK Designer’s Christmas Tree 2017/2018

PRiK Designers Christmas Tree 2017 - 2018

Ovo je treća godina za redom da učestvujem u akciji “Designers Christmas Tree”. Izuzetno se radujem kićenju jelke. Kako živimo na više lokacija, tako se desi da okitim dve-tri jelke. Često se šalim da kitim po kućama, pa ako neko želi, … telefon, imate… ?

I ove godine prva okićena jelka je ona koja vas čeka u TC Mercator na Novom Beogradu. Rečeno mi je da ćemo dobiti jelke koje ćemo kititi. Iz tog razloga sloboda da se izrazim je donekle bila ograničena. Prethodnih godina sam imala veću slobodu (kako su tadašnje jelke izgledale, evo snimaka ovde i ovde).

Ove godine sam se odlučila da jelka bude ukrašena ukrasima koje ću ručno napraviti. Da bude nežna, i da provučem mašne kao detalj koji je korišćen u novoj kolekciji za proleće-leto. Ostavljam video ispod. Možda nekome bude od koristi i možda dobijete ideju kako da provedete slobodno vreme, a da pritom napravite nešto što će moći godinama da se koristi. Izrada svih ukrasa je trajala dva dana. Uživala sam u procesu izrade, iako je vetar sprečavao farbanje kugli, iako mi je bilo teško da skinem sprej sa ruku  ? Žurilo se. Nije se na vreme mislilo… Ono što me je posebno obradovalo jeste da su i saradnici PRiK-a pomogli u izradi ukrasa. A najdraže je bilo dobiti podršku od PRiK prijatelja 30. Novembra kada je bila svečana postavka jelki.

PRiK Jelka će biti izložena do 15. januara 2018 u TC Meracator, Novi Beograd.

Prihod od prodaje jelke ide udruženju NURDOR.

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor