Objavljeno dana Ostavite komentar

PRiK Fashion Christmas Tree

Zdravo,

U planu je bio post sa revije, ali on sledi nakon ovog, jer očekujem da se video izmontira. Stoga u ovom postu pišem o PRiK Fashion Christmas Tree. Kao i prošle godine i ove smo prihvatili učešće u humanitarnoj akciji pod nazivom Fashion Christmas Tree, u saradnji HELLO! Magazine i Serbia Fashion Week. Prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe. Naša jelka se nalazi u tc Mercator na Novom Beogradu i biće na toj adresi do 15. januara. 

Na sam poziv za učšće sam se jako obradovala iz više razloga. Jedan od njih je svakako da me je izrada prošlogodišnjeg drveta izuzetno usrećila, potom mogućnost da na neki način pomognemo drugima je neprocenljiv osećaj, i naravno ide Nova godina i stvaramo nešto naše, a da pritom nije samo kićenje jelke. Kao linkove ću ostaviti i prošlogodišnji video.

Inspiracija je usledila nakon revije. S obzirom da je prikazana kolekcija pod nazivom “Nature within”, i da su korišćene boje iz prirode, a da su modeli romantični, sa mašnicama i tračicama, kroz ovu temu sam provukla sve te detalje. Takođe, kao i prošle godine, sam koristila boje koje asociraju na jelku, Božić i Novu godinu.

Nadam se da će vam se naše Fashion Christmas Tree dopasti.

Fashion Christmas Tree 2016/2017

Podsetimo se prošlogodišnjeg 2015/2016

Uživajte!

Dušica PRiK 

p.s. Ukoliko se desi da vas put nanese do tc Mercator, napravite selfie sa njom i pošaljite nam 

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor