Objavljeno dana Ostavite komentar

PRiK haljina u Stokholmu

PRiK haljina u Stokholmu PRiK klänning i Stockholm

Ćao! 🙂 Dugo ništa nisam pisala za PRiK blog, jednostavno nisam stizala. Znam da nije neko opravdanje, ali znajte da me grize savest. Sastavila sam čitav spisak stvari na kojima ću više da radim u budućnosti, držite mi fige da istrajem. P.s. čitam razne knjige poslednjih meseci i kažu, ukratko, sve je stvar navike, discipline… i još po nešto pametno kažu, ali o tome ćemo nekog narednog puta ako ste zainteresovani.  A sada da se posvetim haljini… sexy je odmah da znate! 

PRiK haljina u Stokholmu 

Šta radi jedna PRiK haljina u Stokholmu? – odmah da pojasnimo – sada ih je mnogo više. Ove slike su nastale u avgustu 2022, a model je kreiran početkom 2022 godine. Kao što ste već primetile, slikanje mi nije baš na prvom mestu (i za to mi držite fige, ali za to baš jako da i to promenim). Ovde ću samo dodati da klijenti koji dolaze u showroom stalno pitaju zašto ovih modela nema u slikama, to je zato što ne stižem… (Svi ste rado pozvani u showroom, ima puno novih modela).

Početak avgusta je bio rezervisan za Stokholm, znate da smo tamo godišnje skoro isto koliko i u Beogradu. Međutim, pokupila sam neki virus i let smo dva puta pomerali (to je ujedno i bio razlog zašto nisam u septembru ponovo bila u Londonu na London Fashion Week-u). Trebao mi je odmor od svega.

Da me odobrovlje iz radionice su mi poslale model,  ljudi ja sam tada ozdravila 🙂 šalim se malo, ali ako vam kažem da sam kada sam nju probala sastavila spisak svih modela koje ću nositi na put znate o čemu govorim!

Haljina može biti u zavisnosti uz šta je od obuće nosite i elegantna i urbana. A ono što je zajedničko je da je sexy. Materijal je hladna vuna, zaista prija. Šlicevi sa strane, V izrez napred. Model na slici ima napred kopčanje i otvore sa strane, ali proizvodimo je i sa zatvaranjem pozadi (skriveni rajsfešlus) i bez otvora u struku. Jako primetna je bila i u restoranu, ali i tokom šetnje. Ono što mi se posebno dopada je da se sveđanke ne ustručavaju da pitaju za ono što im se dopada.

U Stokholmu smo odmarali, svrćkali, ali i radili. Koristila sam priliku da uživam u PRiK modelima (kombinezon, toga haljina, blejzeri, kimona, brojne duge PRiK haljine, ali i u ovoj novoj haljini).

Par slika koje sam sama uslikala, jer ko to bolje može! 🙂 Pišite mi koliko ste puta želeli neku cool sliku, a vaš „fotograf“ nikako da uslika kako vi zamišljate. Henriče, Henriče 🙂

PRiK dress

PRiK haljina u Stokholmu

PRiK haljina u Stokholmu PRiK klänning i Stockholm

PRiK haljina u Stokholmu PRiK klänning i Stockholm

Do narednog posta, 

Dušica 

 

Ostavite odgovor