Objavljeno dana Ostavite komentar

PRiK in Greece (I deo)

“PRiK in Greece” je post iz tri dela. U prvom delu akcenat je na hotelu – do sada najdivniji hotel sa 5 zvezdica u kome sam bila. U drugom delu i dalje koristimo čari hotela i srećemo sa još jednim PRiK outfitom. Treći deo se odnosi na planinu Olimp i …

Zamisli da si pobegla od dosadnih, hladnih zimskih dana, i da uživaš u mirisu mora, sunca i sveže kafe na terasi.

Cavo Olimpo Luxury Resort  & Spa 

Nekim nepisanim pravilom ljudi iz hladnijih delova Evrope godinama unazad tokom zime žele da pobegnu od svakodnevne rutine da se ukrcaju na let kako bi proveli trodnevni vikend negde. Ali ukoliko živite na Balkanu, imate mogućnost da umesto avionom idite i kolima. Za svega nekoliko sati stiže se do Hrvatske, Crne Gore, Albanije ili Grčke.

Mi smo izabrali Grčku. U blizini planine Olimp pronašli smo savršen miks planine i mora. Rezervisali smo sobu u hotelu Cavo Olympo Luxury Resort & Spa, po ceni koja u ovom periodu iznosi trećinu cene iz jeka sezone. Veličanstvena arhitektura, široki zidovi od prirodnog kamena, mermera i stakla i pogled na more…

Dizajn, miris savršenstva i potpuni mir. Kao u filmovima. Ne bi me iznenadilo da su Andželina Džoli, Bred ili Kluni ?  prošli govoreći ‘zdravo.’ Ovo je jedan od onih hotela gde ćete jedva primetiti osoblje, a ipak su tu za čas ako vam nešto treba. To je mesto gde nakon tri dana boravka imate utisak da ste proveli tamo cele dve nedelje. Prosto rečeno preudobno je. U “podrumu” hotela se nalaze teretana, prilično veliki bazen, sauna, parno kupatilo, masaže … Nemoguće je ne opustiti se!

U Restoranu hotela smo takođe uživali. Kuvar je pripremao hranu sa temom “italijanski dani”. Sve što nam je spremao bilo je čista fantazija. Posebno me oduševilo jelo ”Crni rezanci sa lososom” – obavezno probajte ako ste u prilici.

Na kraju… nisam srela Klunija ? , ali sam se svakako osećala kao zvezda! ?

P.S. Ups! Umalo da zaboravim da postavim slike PRiK pelerine u petrolej boji – bila sam i tamo vredna:

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor