Objavljeno dana Ostavite komentar

PRiK kaputić i hrizanteme

Poslednjih mesec i po dana se sve svodi na posao. Retko uspevam da ugrabim po koju skitnju. Postovi se ne pišu sami – ali se priča uvek nekako rodi…

Kaputići i hrizanteme     

Prošle godine sam dobila želju za jednim ovakvim komadom koji će biti i elegantan kada mi to treba ali i svakodnevni komad. Mira je moju zamisao pretvorila u realnost. Na prvo probanje uzorka znala sam da je to to! Od tada do sada zaista su postali “must have” . Kolika je zainteresovanost govori i to da se sada pored crne, crvene, teget i ljubičaste  proizvode, i u tamno sivoj, svetlo sivoj, ludoj roze boji, petrolej boji i boji kamile ? U narednih par postova i druge boje kaputića će biti predstavljene.

Na putu do Avale, gde smo planirali slikanje, sasvim slučajno smo naišli na rasadnik cveća i na moju veliku radost bio je ispunjen raznobojnim hrizantemama :D. Uživala sam! Ljubav prema hrizantemama odavno gajim. Drugi naziv za hrizantemu je jesenja ruža.  Cene su dosta pristupačne tako da čitav buket možete dobiti za 150 rsd, dok je hrizantema u saksiji 200 rsd. Saznala sam da se u proleće krate kako bi se oblikovale i da su poprilično hrabre sobzirom da im hladnije vreme godi. Inače su baštenska biljka – mada mogu divno da uvesele svaki prostor. Moj prostor krase bele i žute hrizanteme. Prijatni vlasnik i njegova ljupka ćerka su nam izašli u susret i dozvolili da par slika i tamo uslikamo. Veliko hvala!

Tako su se moje dve velike ljubavi na putu do Avale udružile ? i jedan sasvim običan dan pretvorile u divan dan!

Uživajte!

prik.rs

facebook.com/prikbutik

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor