Objavljeno dana Ostavite komentar

PRiK pamučna haljina na izletu do Golupca

PRiK bela haljina

Subota. Temperatura u 9h je već prešla 30 stepeni, najavljuju preko 35. Plan je otići ok, preblaga reč – plan je pobeći negde van grada.

Izlet do Golupca

Put od Beograda do Golupca traje nešto više od sat ipo. Želja nam je da zasednemo u bašti restorana uz Dunav. Instagram bi se oduševio kada bi video još jednu sliku Golubačke tvrđave u pozadini, ali ne, nećemo mu ugoditi, uostalom prošla godina je završena izborom pobednice za naj sliku kod tvrđave i pobednica je bila Sanda u PRiK haljini

Sanda u PRiK haljini, Golubac

Dan provodimo u Golupcu. Mogućnost da se na keju opustimo uz čašu vina u bašti restorana Zlatna ribica, uz Dunav, se ne propušta. Potom ćemo se samo prebaciti  u deo za ručavanje i prepustite se kulinarskom umeću njihovog kuvara. Sve pohvale.

Ukoliko ste ljubitelj vode i krstarenja brodić za krstarenje Dunavom do Golubačke tvrđave takođe odatle kreće. Za sve ljubitelje vožnji napomena: najavite se dan unapred, posebno važi za vikend.

Šetnja uz reku se podrazumeva. Kej je jako lepo uređen.

Par reči o haljini

Danas po prvi put nosim vanila (skoro pa bela), pamučnu PRiK haljinu koju sam kreirala krajem maja. Lagana, belo vanila nijansa prava letnja. Pamuk kao materijal, veliki broj sečenja i zanimljiv pristup obradi je ono što je čini tako posebnom.

Jedna Jelena me je na Golubačkom keju zaustavila i nije krila oduševljenje, iskrena da budem ja sam bila duplo više oduševljena – haljina je prvi put u javnosti i ljubav se već desila, tako je odluka doneta da ovaj model letnje haljine bude pušten istog momenta u prodaju.

Haljina je, dakle pronašla svoj put do Austrije. Pozdrav za Jelenu.

Slike koje su danas u ovom blogu je fotografisao Henrik. Ja sam naravno uživala u haljini, ali i u čarima Dunava.

PRiK letnja haljina:

PRiK bela haljina

PRiK bela haljina

Prik bela haljina

PRiK bela haljina

 

 

 

 

Pamuk. 

Model proizvodimo u više boja.

Veličina je univerzalna. 

www.instagram.com/dusicaprik

www.prik.rs

 

 

 

Ostavite odgovor