Objavljeno dana Ostavite komentar

PRiK snimak sa revije proleće/leto 2017, Serbia Fashion Week

PRiK Dušica Županjac SS 2017

Zdravo! Napokon je i video sa revije montiran. Izdvojila sam par fotagrafija, a čitav revijski album će biti objavljen uskoro i na PRiK BUTiK fb stranici. Revija nosi naziv “Nature within” i kolekcija je za proleće/leto 2017. Muzika koju slušate tokom revije je specijalno rađena za našu SS17 kolekciju. I ovoga puta rađena je u Švedskoj, a ponovo muziku za PRiK potpisuje bend CRISPR. Pored izvanredne posećenosti, što ćete videti i na slikama, posebnu zahvalnost da budu gosti na reviji dugujem gospođi Anna Fendi, gospodinu Donald Porter i gospođi Svetlani Horvat. Hvala i brojnim kako domaćim, tako i stranim medijima koji su sve budnim okom pratili.

PRiK Dušica Županjac SS 2017

PRiK Dušica Županjac SS 2017

PRiK Dušica Županjac SS 2017

PRiK Dušica Županjac SS 2017

PRiK Dušica Županjac SS 2017

PRiK Dušica Županjac SS 2017

Veliko izvinjenje svima vama koji ste čekali. Nadam se da razumete, pored standardnih prodaja svakoga dana, imamo i specijalne zahteve mušterija. Zaista sam davala sve od sebe da se fotografije i video postave što pre, ali nisam uspela u tome. Za manje od mesec dana smo imali tri revije, a četvrta će biti sada u subotu. Prva sa koje ćete videti video i fotografije je sa Serbia Fashion Week-a, nakon toga je usledila revija u ambasadi Francuske u Beogradu, a nakon toga, pre svega par dana, i Fashion Show humanitarnog karaktera u Bor-u koju smo podržali. Takođe imali ste prilike da vidite da smo podržali i Designers Fashion Christmas Tree (u prethodnom postu sam pisala o tome. Napomena: naša jelka će biti u tc Mercator na Novom Beogradu do 15. januara 2017.).

A sada par informacija :),  imam fantastične vesti: Los Anđeles magazin je objavio dve naše fotografije pod naslovom dizajneri sa SFW na koje treba obratiti pažnju – možete misliti koliko sam se obradovala, mislim da me i dalje drži ? i da, dobili smo poziv sa jednog, hmmm, pre pre poznatog Fashion Week-a. Još uvek neću pričati o detaljima… Još novina :). Pokrenuli smo proizvodnju PRiK aksesoara. Imam još novina, ali o tome narednih dana…

Opravdala sam kašnjenje, nadam se ?  ?

Snimak sa revije:

PRiK Dušica Županjac SS 2017

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor