Objavljeno dana Ostavite komentar

Retrospektiva (II deo) Mini golf

Moj prvi pokušaj igranja mini golfa je bio 2011. godine. Znanje o spomenutom se svodilo na ono viđeno na filmu. Neki jako bogati ljudi, najčešće stariji, stoje na golf terenu i sve što treba je da ubace lopticu u rupu. Uh, teškog li posla? Dok ostali kao uživaju gledajući to, činio mi se poprilično dosadnim.  

p.s. Tajger Vudsa su kasnije eksponirali – tada nije bio poznat – bar ne toliko ?

Kako nam život namesti situacije iz kojih nema vrdanja, te 2011. godine bivamo pozvani od strane jednog “EU predstavnika” ? na “event”, i ljubav prema ovom ? “sportu” ? počinje. Bela haljinica iz PS Fashion i bele baletanke – sećam se kao da je juče bilo.

Podelili su nas u dve grupe. Tako to englezi “prijateljski” rade (razdvoje vas od dečka). Oh, panike tada! Šta da radim? – pa kuliraj i oponašaj ostale. Osvetlala sam nam obraz, da znate.

I tako godine su prolazile, golf sam zavolela. Mislim, i tog dana nakon prvih par udaraca, znala sam, o daaa, ovo je moj novi “hobby”. H redovno gubi – ok, kada pustim kosu i kada on kija, što me posebno nervira jer to radi punih 65.876 puta zaredom, koncentracija mi pada i ta partija bude ravna. Inače, kada se on ne bi koristio tim pomagalom i kada bih ja manje obraćala pažnju na frizuru – bez šale – “odrala” bih ga svakog puta ?

Najbitniji deo jeste da golf (i mini golf) nisu samo za starije ljude ili za jako bogate (filmovi lažu). Cena je savim prihvatljiva. Da i ovo: vreme koje provedete na svežem vazduhu u raspucavanju ili igranju mini golfa, opušta. Posebno ako pobeđujete!

Uživajte u slikama!

Dušica PRiK

I par slika od ranije…

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor