Objavljeno dana Ostavite komentar

Serbia Fashion Week – PRiK kolekcija proleće/leto 2019

Dušica Županjac, PRiK, intervju SS19 Serbia Fashion Week

Zdravo! Kao što sam spomenula u prethodnom postu izrada zimske kolekcije je tekla uporedo sa izradom ove proleće/leto kolekcije. Prikazati dve različite kolekcije na dve različite lokacije za mesec dana je puno rada. Međutim, uz dobru organizaciju i odličan tim, sve je izvodljivo (ovo zvuči kao da govorim o odmoru, sada mi je jasno zašto mi kažu da imam višak energije :)). Ne, ozbiljno kada radite ono što volite, “refresh”-ujete se jako brzo. 

Kolekcija za proleće/leto 2019

Kolekcija za proleće/leto 2019 prikazana na Serbia Fashion Week-u, je kolekcija za koju sam u nekoliko intervjua naglasila da je nastavak kolekcije prikazane na Ljubljana Fashion Week-u. Moderan dizajn, kvalitetni materijali, savršen kroj je ono što je krasi. Poigravanje sa detaljima, različitim vidovima obrade, geometrijskim oblicima. Ovoga puta pored crne boje koristim i belu, ali i boju zemlje kroz detalje i boju mesa.

Showroom u Beogradu

Zanimljiva činjenica je da je kolekcija odmah nakon prikazivanja na Serbia Fashion Week-u, svima vama koji ste je tamo videli bila dostupna i u showroom-u u Beogradu, i to, da to što je kolekcija za proleće/leto vas nije omelo da je kombinujete i uz zimske komade. Drago mi je da je tako. Posebno me raduje da je kolekcija od pre par dana i na sajtu. Za sve vas koji niste do sada imali prilike da je vidite uživo zakazujemo termin kao i do sada.

Hvala svima na podršci, na ljubavi koju širite oko brenda koji vodim. Pst! Hvala i brojnim medijima iz Srbije, ali i inostranstva koji su nas pratili tokom Fashion Week-a.

p.s. Naredni post će biti post iz Valensije. U njemu kako do nje, šta obavezno posetiti i naravno neki od revijskih modela koje sam tamo nosila, ali sasvim drugačije “upakovani”.

Uživajte!

Crna haljina, PRiK SS19 kolecija, Serbia Fashion Week

Pista, PRiK SS19 kolecija, Serbia Fashion Week

Pista, PRiK SS19 kolecija, Serbia Fashion Week

Roza haljina, PRiK SS19 kolecija, Serbia Fashion Week

Bela suknja i duks, PRiK SS19 kolecija, Serbia Fashion Week

Dušica Županjac, Moda Magazine, PRiK SS19 kolecija, Serbia Fashion Week

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Dušica Županjac PRiK 

Ostavite odgovor