Home » Serbia Fashion Week PRiK kolekcija proleće/leto 2019

Serbia Fashion Week PRiK kolekcija proleće/leto 2019

Zdravo! Kao što sam spomenula u prethodnom postu izrada zimske kolekcije je tekla uporedo sa izradom ove proleće/leto kolekcije. Prikazati dve različite kolekcije na dve različite lokacije za mesec dana je puno rada. Međutim, uz dobru organizaciju i odličan tim, sve je izvodljivo (ovo zvuči kao da govorim o odmoru, sada mi je jasno zašto mi kažu da imam višak energije :)). Ne, ozbiljno kada radite ono što volite, “refresh”-ujete se jako brzo. 

Kolekcija za proleće/leto 2019 prikazana na Serbia Fashion Week-u, je kolekcija za koju sam u nekoliko intervjua naglasila da je nastavak kolekcije prikazane na Ljubljana Fashion Week-u. Moderan dizajn, kvalitetni materijali, savršen kroj je ono što je krasi. Poigravanje sa detaljima, različitim vidovima obrade, geometrijskim oblicima. Ovoga puta pored crne boje koristim i belu, ali i boju zemlje kroz detalje i boju mesa.

Zanimljiva činjenica je da je kolekcija odmah nakon prikazivanja na Serbia Fashion Week-u, svima vama koji ste je tamo videli bila dostupna i u showroom-u u Beogradu, i to, da to što je kolekcija za proleće/leto vas nije omelo da je kombinujete i uz zimske komade. Drago mi je da je tako. Posebno me raduje da je kolekcija od pre par dana i na sajtu. Za sve vas koji niste do sada imali prilike da je vidite uživo zakazujemo termin kao i do sada.

Hvala svima na podršci, na ljubavi koju širite oko brenda koji vodim. Pst! Hvala i brojnim medijima iz Srbije, ali i inostranstva koji su nas pratili tokom Fashion Week-a.

p.s. Naredni post će biti post iz Valensije. U njemu kako do nje, šta obavezno posetiti i naravno neki od revijskih modela koje sam tamo nosila, ali sasvim drugačije “upakovani”.

Uživajte!

 

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Dušica Županjac PRiK 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *