Objavljeno dana Ostavite komentar

Skopje, a red pelerine, fur hat and scarf | Skoplje, jedna crvena pelerina, šubara i šal

PRiK crvena pelerina, Skoplje

Hello! We are on a business trip to Skopje but we are also trying to get some rest. The facilities of the hotel where we are staying are fantastic, so here is my recommendation (no advert ? ) for “Park Hotel and Spa”.

When it comes to work, I have a lot to tell you but I have to keep quiet for a few more days. Meanwhile, I cannot keep quiet about my excitement to shoot these new PRiK pieces in the studio. Therefore, I dedicate today’s post to my new pelerine, fur hat and scarf. I need to add that I am so happy about how the samples turned out and that I could barely wait to try them on.

P.S we produce them in various colours.

I hope that you will like these new pieces. Let the pictures speak instead of me this time.

//

Zdravo! U Skoplju smo poslovno, ali se trudimo da uhvatimo neki minut i da se opustimo. Sadržaji hotela u kome smo su fantastični i eto preporuke za Park hotel and spa.

Što se posla tiče puno toga imam da vam kažem, ali još neki dan ću morati da ćutim. Ono što već ne mogu da vam prećutim, i što ne mogu da dočekam jeste da se ovi novi proizvodi PRiK-a fotografišu u studiju. Zato današnji post posvećujem pelerini, šubari i šalu. Moram da dodam da sam prezadovoljna kako su uzorci ispali i da sa sam jedva čekala da ih obučem.

p.s. proizvode se u više boja

Nadam se da će vam se ovi novi komadi dopasti. Neka ovoga puta slike govore umesto mene.

PRiK crvena pelerina, Skoplje

PRiK crvena pelerina, Skoplje

PRiK crvena pelerina, Skoplje

PRiK crvena pelerina, Skoplje

PRiK crvena pelerina, Skoplje

Prijatan vikend vam želim!

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor