Objavljeno dana Ostavite komentar

Spa pored Vardara

PRiK kratke pantalone i bluza

Park Hotel & Spa, Skoplje. Slike iz ovog hotela su bile na stand by oko godinu dana. Razlog zašto su danas ovde je da smo ovu preslatku rolku napokon pustili u prodaju. Jedno zanimljivo slikanje (PRiK pantalone, suknja i rolka), dosta dobre i zdrave hrane, izuzetan spa, i nezaboravni pogled na reku Vardar je tema ovog posta… (English version below)

Pre par dana smo pustili u prodaju rolku vanila boje. To me je podsetilo da smo taj model u crnoj i bordo boji slikali pre sigurno godina dana. Prodavane su na instagramu, jer su samo tamo i bile zvanično dostupne. Ok, viđane su i na meni, pa su neke i tako poručene. Vremenom su tražene i druge boje, a meni je nekako izašlo iz vida (moguće zbog toga što su konstantno išle u prodaji) da slike nisu na svakoj mreži objavljene…(sada ih proizvodimo u gotovo svakoj boji – meni su i dalje najdraže crna, bordo i vanila). P.s., predlog, da nas pratite i na instagramu, jer se svi novi modeli prvo postave tamo.

Vratiću se pričom na hotel, jer je zaista vredan spomena. Kako već prilikom dolaska stičete utisak da ste na posebnom mestu (crveni tepih, portir koji vas dočekuje i odvozi vaše stvari na kolicima za prtljag), žamor u hotelu kao da se čitav jedan život odigrava baš tu. Zidovi od cigle, visoke tavanice i cevi po plafonu odaju utisak drugog vremena, nama nepoznatog – svakako nismo ziveli u 19. veku, niti početkom 20-tog. Restoran i bar svojim dizajnom podsećaju na želeničke stanice tog vremena. Sobe u stilu soba iz vagona, Orient Express-a. Za nekoliko dana boravka tamo, samo smo jednom izašli do grada, nije bilo potrebe, jer…

Vremenom shvatite da se život zapravo i odigrava u tom hotelu, od spa, preko restorana, bara, teretane, ogromnog prostora za sedenje i rad u toku dana, biblioteke. Smenjivanje novih lica, jer je prostor izuzetno popularan i za osobe koje nisu gosti hotela, smenjivanje dana i noći. Užurbano, a opet nekako statično, verovatno zbog vremena koje bilo opus arhitekte ovog hotela.

Hajde da zavirimo u delić ove priče i kroz slike!

 

ENGLISH VERSION:

I am trying hard to get to bed before midnight every evening, but it is not easy. The day just flies away. Sure, it is some comfort that I am not the only one facing this dilemma. Yesterday I managed, with some luck, to get an hour and a half to go to my hairdresser Marina to fix my hair. I got a well-needed haircut and blow-drying following my holiday… I am satisfied. Besides, I managed to get a whole lot of work done, among other things to prepare a new PRiK top. Just to explain, I really love putting on the small flowers whenever I get the chance – the rest is done by our staff in the workshop.

The top is unique in many ways. The first one was made in August for a girl who wore it for her 18th birthday celebrations. I put a picture on Instagram after we had prepared it and so the selling began. We produce it in various colours. A black one (but without flowers) was part of the PRiK runway show at Serbia Fashion Week in November. We will soon put it on our web page (prik.rs) and on Facebook as part of the spring/summer collection.

What makes me happy about this model and what I see as its advantages are:

  • It can be combined with almost anything from jeans to elegant trousers, as well as skirts (narrow or wide – practically any shape)
  • Excellent for a night out, parties or any social event
  • It is cute ?

Now it is 01:43 and time to sleep.

P.s. Watch Practical Woman (“Praktična žena”) on TV Prva. The host Nataša wears a PRiK dress.


p.s. U nekim smelijim kombinacijama, mašna se ne mora vezivati, trake se mogu pustiti da padaju niz leđa ili ih prebacite sa strane da padaju napred (kao “kravata”).

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor