Objavljeno dana Ostavite komentar

Tako mi i treba

Subota je počela na moje zadovoljstvo, divnim prizorom, a sa mišlju da su romantični muškarci svuda oko nas.

Prilazim kuhinjskom prozoru; pažnju mi privlači par na terasi susedne zgrade. Devojka gleda u daljinu. Dečko stoji iza nje i nežno provlači prste kroz njenu dugu kosu. Nakon nešto manje od minuta, on izvlači prste iz kose, gleda ih, potom briše šaku o majicu??? Sva romantika je ubijena…

Pomislih tako mi i treba kada “špijuniram”.

Moj dan nećeš pokvariti! Obućiću nešto u čemu ću delić romatike poneti sa sobom…

Što se lokacije tiče, odluka je doneta još pre par dana. Idemo u Prizren.

PRiK crna haljina uz telo. Prednja i zadnja strana haljine su duplo odradjene, rukavi nisu. Od dnevne kombinacije do neke večernje, ovog modela vas deli samo jedna oglica ili štikle. Kako smo planirali šetnju, obula sam kožne bele cipele. CK sat u beloj boji – minimalizam koji je dovoljan. Bila sam spremna.

U Prizrenu smo bili već par puta. Ako ga poredim sa ostalim gradovima na Kosovu – drugačiji je. Kao da rat i ostale gluposti nisu mogle da naruše duh tog mesta. Kada krenete uzbrdo videćete Crkva Bogorodice Ljeviške. Na ulici ćete čuti srpski jezik ali i romski, turski i albanski. U restoranu možete poručiti na srpskom u buticima takođe. Jedno od mesta gde su snaga i lepota grada nadjačale ljudske nedaće. Reklo bi se – život teče.

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor