Objavljeno dana Ostavite komentar

Ulica Zmaj od Noćaja

PRiK Kaput 6073

Ti si ušla u moj pogled,

u moj pogled k’o u zagrljalj,

pa me nateraš da pričam nemam običaj.

Leptiri u mom stomaku,

uvek me na tebe podsete.

Ja ih uspavam na foru al’ te osete ….

Ulica Zmaj od Noćaja ovde su čuda moguća, Zmaj od Noćaja…

Danas, u potrazi za lokacijom gde će ovaj kaput biti uslikan, zastajem na uglu jedne jednosmerne ulice, ne gledam naziv, ali želim baš tu slike. H testira aparat, slika. Oboje osećamo nešto na tom mestu (dobro svetlo, sunčeve zrake ili nešto više?).

Par sati kasnije, gledam slike, izdvajam jednu za objavu. Nakon kadriranja je šaljem drugarici koja voli da vidi šta je sledeće, pre svih. Pita me koja je ulica, nisam sigurna, sve se brzinski desilo, ali kazem magična je. Proveravam i vidim ul Zmaj od Noćaja. Asocijacija automatska na pesmu izvanrednog umetnika, Momčila Bajagića Bajage.

Verovatno vam se dešavalo, da neke stvari, reči, pesme, ljude koje jako zavolite pomislite da su bitni nekako ili nekada će biti. Bajaga i instruktori, pesma iz 2001 g. U tom trenutku puštam pesmu i baš kao što reči pesme idu tako je i ovaj materijal ušao u moj pogled, u moj zagrljalj. Tražim može li se još neka slika iskoristiti, ali previše je ljudi, mada prva slika je tu: podešavanje aparata, i testiranje svetla na ulici… Odlično, dovoljno za post.

Tako da, tri fotografije i naravno YT snimak pesme su tu. Dopada li vam se ovaj fensi kaput? Dostupan je na našem sajtu, ali i u ul. Kralja Petra 45, Beograd.

p.s. Nekako na kraju volim da dodam opis ? Ukoliko želite komad koji će dominirati vašom odevnom kombinacijom, ovo je pravi kaput za vas.

Drugarica još uvek ne zna koliko sam “odvozala” :).

PRiK Kaput 6073

Ulica Zmaj od Noćaja

PRiK Kaput 6073

 

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor