Objavljeno dana Ostavite komentar

Zelena haljina :)

Naxos. H me je poslednjih nekoliko dana zvao Paša. Bila sam poprlično sigurna da ni ne zna šta to znači… ali avaj, izgleda da je toliko savladao naš jezik da zna i “gde đavo spava”. Morala sam da ga demantujem. Pored urednog odgovaranja na pitanja, što putem maila, to i na FB, zahvaljujući i PRiK uigranom timu (počev od krojačica pa do dostavne službe), vaše pošiljke su stizale na vreme. A juče sam ustala nešto pre 6h (da bude još crnje po našem nešto pre pet) i počela da radim. Naravno da sam i H izvukla iz kreveta, jer ko bi uslikao ovakve fotke.

O samom ostrvu više narednih dana. Obećavam! Slikali smo puno i jedva čekam da sa vama podelim sve to. Krećemo od juče ka maju, očekuje vas zanimljiva avantura. Za sve koji se pitaju, putovanja je bilo dosta, ali sam i na njima radila.

Uživajte!

p.s. PRiK haljina, PRADA naočare, Parfois torba

Na slikama nosim novu zelenu PRiK haljinu, od viskoze. I napred i pozadi je na V, stim da je V izrez pozadi dublji nego napred. Može se šiti i zatvorena napred, ili/i pozadi, po želji. Prijatna je. U njoj se može definitivno provesti čitav dan. Bez potrebe da, ako su prilike različite, recimo šetnja, ručak, večera, druženje sa prijateljima, čak i vožnja u njoj je bila prijatna (brod pa auto), pomislite da se mora promeniti. Viskozu volim, jer je prirodni materijal, i prija koži. Više boja je dostupno.

Dušica

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

Ostavite odgovor