Objavljeno dana Ostavite komentar

Žene, moda i muškraci

PRiK crna rolka

Verovatno smo svi nakon odmora isti – sve možemo i sve se radi mnooogo brže. E sad, nekima je i ulazak u Novu godinu podsticaj da promene puno toga. Da zacrtaju nove ciljeve. Nekima je rođendan, nekima svaki prvi u mesecu, itd… Da se razumemo, takve stvari se kod mene ne dešavaju niti nakon Nove godine, niti sa novom godinom života, niti prvog u mesecu. Mislim, Ne.

Par dana nakon Nove godine vraćamo se u Srbiju. Zakazujem termin za feniranje i masažu. U Švedskoj ćete uvek lako pronaći termin, sem pred Novu godinu, tako da se moje feniranje tamo tih dana svelo na H umeće sa četkom i fenom – on radi nešto po glavi, ali i to nešto počinje da liči na NEŠTO kada uporedim sa stanjem pre. Gledam na sat, oko 3h je. Imam dovoljno vremena da uzmem knjigu u ruke čisto da malo čitam da prekratim vreme. Zakazno mi je u 4h, salon je u kraju… Stižem pet minuta ranije, i onako sa vrata euforično kažem “Srećna Nova godina! U ovoj godini dolazim na vreme!” Bacim pogled na sat i dodam “i to 5 minuta ranije!” Frizerka, Marina, i devojka koja je maserka, Marija, me gledaju belo. Da ste samo mogle da im vidite izraz lica! Na trenutak sam mislila da je, prestrašno, neko umro, potom da sam istripovala da je Nova godina došla uopše, ili kao najblaže da sam promašila dan. Tajac. Zatvorim vrata i tiho kažem “stigla sam”. Marina na to “Mhm, ne kasniš u Novoj godini”. Vraćam osmeh na lice, a ona nastavlja “5 minuta? Kasniš 25! Molim te otvori viber”. Otvaram, ubeđena da sam u pravu, ali ljudi moji, ja to “na pola” nisam videla, pola 4, lepo piše… ali ja to zaista ne vidim tako. Ako je pola četiri napisano primetiću, ili 15:30. Na svu sreću, godinama se znamo i nisu mi uzele za zlo. Samo zbog blama, od tog dana (i iz razloga što mislim da je jako ružno kasniti, uvek javim ukoliko kasnim), Marina i Marija čitavu godinu ću dolaziti ranije. Ok, i iz raloga da si promenila šampon, jer mi se prethodni nije dopadao, i iz razloga da volite filmove, i iz razloga da prihvatate šalu i da umete da se šalite (kada dodjem sva čupava i dok Marina fenira, a Marija pita šta ti je sa kosom, odgovorim pred mušterijom koju feniraš: “pa kad me Marina fenira” ? a potom najbrže što mogu dodam “šalim se, šalim se”… (na svu sreću Marina stvarno dobro fenira, i Ika, ali o Iki naredni put).

p.s.

Na slikama je rolka, svi koji su je videli je obožavaju. Iz razloga da ste mi pisale da i crnu uslikam, ukoliko može da se bolje vidi od one bordo boje u postu Vardar. Slike su tu. Rolka se može na više načina vezati. Kombinovana je i uz suknju sa tregerima tako da je i ta slika ovde. Nosila sam je i na reviji, videćete sliku na instagramu – intervju. Izuzetno je mekana, i laka za kombinovanje. Klasičan komad koji svaku kombinaciju može da izvuče. Nijedna slika nije iz salona, iako je o tome reč bila. Mada, hmmm, imam jedan video, ali mislim da bi me Marina ojadila, tj. na ćelavo ošišala, ako pomislim da ga objavim :)))))

Stoga, ostavljam ovaj iz nečijeg salona:

Žene zarad mode svašta mogu poneti, ali kao muškarci, teško!  Poseban fokus na 1:26—> The Elephant’s Trunk

PRiK Crna rolka plaža

PRiK pamučna suknja sa tregerima 4307

Crna PRiK rolka Serbia Fashion Week

Dušica PRiK

prik.rs

PRiK na Facebook-u

instagram.com/dusicaprik

PRiK kanal na YouTube

Ostavite odgovor